DUYURULAR

Çarşı Ve Mahalle Bekçiliği Meslek İçi Eğitimi İçin Gelecek Kursiyerlerin Dikkatine
  29 Haziran 2020

EĞİTİME GELİRKEN GETİRİLMESİ GEREKEN MALZEMELER VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Girişler

1- Eğitim için müdürlüğümüze planlaması yapılan kursiyerler Covid-19 tedbirleri kapsamında 01 Temmuz 2020 tarihinden önce gelmemeleri, eğitimin başlayacağı tarih olan 01 Temmuz 2020         Çarşamba saat 08:00 itibarı ile içeri alınacağından en geç saat 10:00’ da Polis Meslek Eğitim Merkezi müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir.

2- Kursiyerler Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze girişlerinde cerrahi tip maske ile sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek içeri alınacak ve kayıt işlemleri yapılacaktır.

4- Kursiyerlerin kayıt işlemleri bittikten sonra müdürlüğümüz içerisinde belirlenen alanda ilgili sağlık görevlilerince Covid-19 testi yapılacaktır.

5- Kursiyerlerin Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze özel araçları ile girişlerine izin verilmeyecektir.

Kişisel Eşyalar (Bakım ve Temizlik):

1. Kursiyerlerin yanlarında temizlik malzemeleri, el sabunu, şampuan, terlik, tırnak çakısı, elbise askısı, yeteri kadar iç çamaşırı ve yatılı okul için gereken diğer eşyalarını getirmelidirler.

Sivil Kıyafet:

1. Okul dışına çıkışlar sivil kıyafet ile yapıldığından yanınızda yeterince sivil kıyafet bulundurmanız gerekmektedir.

Eğitim ve Spor Malzemesi:

1- Kursiyerler bir takım koyu renkli eşofman ve koyu renk spor ayakkabısı getireceklerdir.

2- Resmi istihkak alan personel verilen malzemelerini beraberinde getireceklerdir.( palaska, kemer, kelepçe)

Yatakhane Kıyafeti:

Kursiyerler, pijama, havlu, banyo havlusu veya bornoz, oda terliği vb. getirilecektir. Çarşaf ve nevresim takımı Müdürlüğümüz tarafından dağıtılacaktır.

Kayıtta Bulunması Gereken Evraklar

1- 2 Adet Biyometrik

2- 1 Adet kimlik fotokopisi

3- Kayıt kabul esnasında doldurulacak formlar için yanlarında, yeteri kadar mavi tükenmez kalem bulunduracaklardır.

Adayların Gelirken Yanlarında Getiremeyeceği Malzemeler

1. Kursiyerlerin ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Belirtilen özeliklerin dışında cep telefonu getirilebilir.), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları (elektrikli tıraş makinesi hariç) okula getirmeleri yasaktır.

2. Kursiyerlerin, her türlü oyun aleti ve malzemesini Müdürlüğümüze getirmesi yasaktır.

3. Kursiyerlerin ve yakınları tarafından getirilen yada gönderilen her türlü yiyecek ve içecek maddelerinin getirilmesi yasaktır. Adaylar çarşı izinleri dönüşlerinde de okula yiyecek içecek sokamazlar.

4. Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme ve bitkisel ilaçların getirilmesi yasaktır.

5. Ustura, açık jilet ile her türlü kesici ve delici aletlerin getirilmesi yasaktır.

6. Kursiyerlerin alyans hariç her türlü takı ve aksesuarları getirmeleri ve takmaları yasaktır.

Haber Paylaş