30.Dönem POMEM Öğrenci Adaylarının Dikkatine
  14 Aralık 2023

30.Dönem POMEM Öğrenci Adaylarının Dikkatine

30.Dönem POMEM öğrenci adaylarının 17.12.2023 Pazar günü saat 08:00 – 17:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen hususları dikkate alarak Polis Meslek Eğitim Merkezimizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

A. KAYIT ESNASINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR

1- Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi ve evli ise eşinin nüfus cüzdanının fotokopisi

2- Yüklenme Senedi.

3- Eşi Emniyet Teşkilatı mensubu olanlar için eş görev belgesi.

4- Biyometrik Fotoğraf (5 Adet)

B. DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1- Öğrenci adaylarının; yatılı okul hayatı gereği yanlarında kişisel temizlik malzemesi, siyah renk çorap, iç çamaşırı, siyah renk içlik, pijama takımı, havlu, siyah renk mont, siyah renk eşofman, siyah renk spor ayakkabı (Eğitim ve gündelik kullanım için), terlik, Koyu renk (siyah veya lacivert) kumaş pantolon, beyaz gömlek, koyu renk ceket(varsa takım elbise) ve yeteri kadar sivil kıyafet getirmesi.

2- Öğrenici Adayları; saç, bıyık ve sakal tıraşlarını olmuş şekilde giriş yapacaktır. Öğrencilerin saçları şapka giyildiği zaman dışarı taşmayacak şekilde tıraş ettireceklerdir. Baş kısmının üzerindeki saç uzunluğu taranabilecek kadar ve favoriler kulak ortasını geçmeyecek şekilde olacaktır.

3- Öğrenci adayları ses, görüntü kaydı yapabilen ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (belirtilen özellikler dışında tuşlu telefon getirilebilir), dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, her türlü oyun aleti, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihaz(saç kurutma makinesi hariç), her türlü kesici ve delici alet, saat ve alyans hariç her türlü takı ve aksesuar, siyasi ideolojik yayın, kitap ve malzeme, doktor raporu ve reçetesi bulunmayan ilaçlar, her türlü tıbbi malzeme ve bitkisel ilaçların getirmemesi gerekmektedir.

4- Öğrenci adaylarının; kayıt kabul esnasında yukarıda belirtilen hususları dikkate alarak hazır bulunmaları ve olası değişikliklerle ilgili Web sayfamızı sık sık ziyaret etmeleri önemle duyurulur.

Haber Paylaş