APEM MEZUNIYET
  13 Aralık 2017

Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 20. Dönem Polis Adaylarını mezun etti. Devlet büyüklerimizin ve Ailelerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen mezuniyet törenine İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Nihat NALBANT ve ilçe protokol üyeleri teşrif etmişlerdir. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen törende Sayın NALBANT ve okul müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Vedat MERCAN ailelere hitap etmişlerdir. Polis adaylarının spor gösterisinin ardından  dereceye giren ilk on öğrenciye protokol üyeleri tarafından plaketleri verilmiş ardından polis adayları yemin ederek hayatlarında en önemli dönüm noktalarından biri olan Polislik mesleğine adım atmışlardır. Protokol ve Öğrenci ailelerine  yemek ikram edilmiştir. İkramın ardından Protokol üyelerini Okul Müdürümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Vedat MERCAN  uğurlamıştır.

Haber Paylaş