15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü
  15 Temmuz 2020

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü kapsamında müdürlüğümüzde etkinlik düzenlenmiştir.

Müdürlüğümüz halı sahasında gerçekleştirilen etkinliğe müdürlüğümüz kadrosunda görevli bütün personelimiz ve müdürlüğümüzde eğitim gören Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kursiyerlerimiz katılmıştır.  Etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayıp, Okul müdürümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Cengiz ÖZER’ in konuşması, Arnavutköy İlçe Müftülüğü Sancak Cami İmam Hatibi Kıyasettin ÖNGEL’ in Kuranı Kerim Tilaveti ile devam etmiş olup, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimini anlatan video görseli ve Cumhurbaşkanımızın konuşmasının televizyondan toplu olarak izlenmesiyle sona ermiştir.

Haber Paylaş